Madonna a recunoscut ca a renuntat la compania de inregistrari Warner Music, cu care a avut o colaborare de peste 20 de ani, pentru organizatorul de evenimente american Live Nation, care i-a oferit un contract "fara precedent", informeaza segodnya.ua
Madonna a recunoscut ca a renuntat la compania de inregistrari Warner Music, cu care a avut o colaborare de peste 20 de ani, pentru organizatorul de evenimente american Live Nation, care i-a oferit un contract "fara precedent", informeaza segodnya.ua. Pe 10 octombrie, Wall Street Journal a dezvaluit faptul ca, potrivit acestei intelegeri, Madonna, in varsta de 49 de ani, va primi de la Live Nation suma de 120 de milioane de dolari pe 10 ani. Live Nation nu a comunicat nici valoarea noului contract, nici durata pe care a fost incheiat acesta. MADONNA. Contractul prevede ca Live Nation sa obtina drepturile asupra a trei noi albume ale cantaretei, sa-i organizeze turneele si sa vanda produse promotionale care exploateaza imaginea Madonnei, potrivit publicatiei americane. "Presedintele Live Nation, Michael Rapino, confirma faptul ca Madonna a incheiat un parteneriat global fara precedent cu Live Nation, devenind astfel prima artista din divizia «Artist Nation»", a indicat compania intr-un comunicat. "Modelul industriei muzicale s-a schimbat, si in calitate de artist si om de afaceri trebuie sa ma adaptez acestei schimbari. Compania mi-a oferit un parteneriat si cred ca dupa 25 de ani de activitate il merit ", a spus Madonna. Potrivit cantaretei, posibilitatile deschise prin acest parteneriat sunt "nelimitate". Rapino a declarat ca acest contract este un "moment decisiv in istoria muzicii". Acest tip de intelegere, numit "contract la 360 de grade", permite companiilor muzicale sa exploateze la maximum artistii din punct de vedere comercial. Cu aceasta intelegere, Madonna isi intareste pozitia de cea mai bine platita cantareata din lume, pe care o detine din 2005. De la lansarea sa, in 1982, Madonna a devenit una dintre cele mai mari staruri ale muzicii pop, cu peste 200 de milioane de albume vandute. Turneul "Confessions", 2006, a stabilit recordul de incasari pentru o artista. Ultimele trei turnee ale Madonnei au avut incasari totale de 400 de milioane de dolari. Averea personala a Madonnei a fost evaluata de publicatia Forbes la 325 de milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.