Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis, ieri, din nou cererea formulata de vedeta hip-hop Tudor Sisu pentru inlocuirea masurii arestarii preventive cu cea de interdictie de parasire a teritoriului Romaniei. O astfel de cerere a fost formulata si de alti opt inculpati din dosarul in care Sisu este judecat pentru trafic de droguri. Este a patra oara cand Tribunalul Bucuresti decide punerea in libertate a fostului solist al trupei La Familia, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au hotarat de trei ori mentinerea in arest a acestuia, admitand recursul procurorilor la deciziile instantei inferioare.

Celebrul hip-hoper Tudor Sisu, fost solist al trupei La Familia, a fost pus pentru a patra oara in libertate de Tribunalul Bucuresti, printr-o decizie pronuntata ieri. Alaturi de el, alti opt inculpati au obtinut inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi teritoriul Romaniei. Decizia nu este definitiva pentru ca procurorii vor face recurs la Curtea de Apel Bucuresti, unde Sisu a mai pierdut de trei ori. Totodata, magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat pentru 13 noiembrie judecarea fondului cauzei, in care Tudor Sisu si ceilalti opt inculpati sunt acuzati de trafic si consum de droguri.

Cap de linie - Curtea de Apel Bucuresti
Tudor Sisu si ceilalti membri ai gruparii din care facea parte, acuzati de trafic si consum de droguri, au ramas in arest dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis pe 7 septembrie recursul procurorilor fata de sentinta Tribunalului Bucuresti, care decisese pentru a treia oara punerea lor in libertate. Tribunalul Bucuresti a mai luat aceeasi decizie in 14 iunie si 13 iulie, insa de fiecare data Parchetul a atacat sentintele, iar Curtea de Apel Bucuresti a hotarat mentinerea in arest a lui Sisu si a celorlalti inculpati din dosar.