Yang Yang, un baietel chinez in varsta de numai 4 ani, inoata alaturi de o balena alba de 5 ani, pe nume Xiao Qiang. Imaginea a fost surprinsa duminica trecuta in Qingdao, un acvariu din estul provinciei chineze Shandong. Micutul Yang Yang, inotator
Yang Yang, un baietel chinez in varsta de numai 4 ani, inoata alaturi de o balena alba de 5 ani, pe nume Xiao Qiang. Imaginea a fost surprinsa duminica trecuta in Qingdao, un acvariu din estul provinciei chineze Shandong. Micutul Yang Yang, inotator de la varsta de 1 an, va mai oferi acest unic spectacol subacvatic in 2008, ca o urare de bun venit spectatorilor care vor asista la toate competitiile nautice ce vor avea loc in cadrul Jocurilor Olimpice. Balena alba este extrem de sociabila. Pentru vechii vanatori de balene, era cunoscuta sub numele de "canarul marii", datorita strigatelor sale ciudate.   Confuzie inedita - Cocteil de sange Un barbat din Hong Kong a fost inchis pentru doua luni dupa ce camerele de supraveghere ale unui laborator l-au surprins furand o fiola cu sange si bandu-i continutul. Li Man-yiu le-a spus anchetatorilor ca era foarte insetat cand a intrat in spital pentru tratarea unui deget de la picior. Barbatul s-a indreptat catre laborator, a luat trei eprubete si a baut continutul a doua dintre ele. Cand si-a dat seama ca fiolele contineau sange, el a fugit la baie si a vomitat. Anchetatorii au declarat ca barbatul era sub influenta alcoolului si l-au condamnat la doua luni de inchisoare pentru furt.   Trupul uitat - Neatentie urat mirositoare Trupul unei femei in varsta de 76 de ani a fost lasat pentru noua zile in apartament, dupa ce doctorul care s-a ocupat de el a uitat sa cheme echipa mortuara. Ingroziti de mirosul teribil care venea din apartamentul femeii, vecinii au contactat autoritatile si astfel neglijenta doctorului a fost descoperita. Andreas Flaschner, purtatorul de cuvant al autoritatii sanitare, a declarat ca "doctorul a crezut ca paramedicii au luat cadavrul, in timp ce paramedicii au crezut ca doctorul a aranjat asta. De cand lucrez aici nu am vazut asa ceva".   Madonna - A renuntat la Warner Music Madonna (49 de ani) a confirmat ca a renuntat la compania de inregistrari Warner Music, cu care a avut o colaborare de peste 20 de ani, pentru organizatorul de evenimente american Live Nation. Ea va primi de la Live Nation 120 de milioane de dolari pe zece ani. Contractul prevede ca Live Nation sa obtina drepturile asupra a trei noi albume ale cantaretei, sa-i organizeze turneele si sa vanda produse promotionale care exploateaza imaginea Madonnei. "Modelul industriei muzicale s-a schimbat si, in calitate de artist si om de afaceri, trebuie sa ma adaptez acestei schimbari", a spus Madonna.   Walk of Fame - Ricky Martin are steaua lui Ricky Martin a primit o stea (cea de-a 2.351-a) pe celebrul Bulevard Hollywood Walk of Fame. "Am luat cuvantul in fata Congresului american si a ONU, dar niciodata nu m-am simtit asa de emotionat ca acum", a declarat Martin cu ocazia ceremoniei  la care a participat si primarul din Los Angeles, democratul Antonio Villaraigosa.  Implicat in activitati umanitare in Puerto Rico, Ricky Martin este si ambasador al bunavointei pentru Fondul Natiunilor Unite pentru Copii - UNICEF.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.