Unul dintre participantii scandalului de la Institutul de Medicina Legala Craiova, in care s-au folosit arme de foc, a fost retinut, luni seara, de politistii craioveni, care au fost nevoiti sa se foloseasca de armele din dotare pentru a-l prinde pe
Unul dintre participantii scandalului de la Institutul de Medicina Legala Craiova, in care s-au folosit arme de foc, a fost retinut, luni seara, de politistii craioveni, care au fost nevoiti sa se foloseasca de armele din dotare pentru a-l prinde pe suspect. Andrei Alin Nicolae, in varsta de 20 de ani, din Craiova, zis „Impresie“, fusese dat in urmarire generala de politistii craioveni dupa scandalul care a avut loc, in data de 20 august, in incinta IML Craiova si in care s-au folosit mai multe arme de foc. Alin Andrei Nicolae este acuzat de distrugere, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, vatamare corporala si ultraj contra bunelor moravuri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.