Formatia Directia 5, una dintre cele mai populare trupe de pop-rock din Romania, a fost premiata cu Discul de Aur pentru vanzarile inregistrate de albumul "Ambiental" (2006), peste 10.000 de unitati. Anul acesta, Directia 5 a lansat un nou album, int
Formatia Directia 5, una dintre cele mai populare trupe de pop-rock din Romania, a fost premiata cu Discul de Aur pentru vanzarile inregistrate de albumul "Ambiental" (2006), peste 10.000 de unitati. Anul acesta, Directia 5 a lansat un nou album, intitulat "Impresii personale". Primul extras pe single, piesa "Anii", aflata in prezent in promovare, reprezinta in viziunea trupei "o calatorie prin lumea muzicala a mai multor decenii". Directia 5 a fost infiintata in anul 1991, iar albumul de debut a fost lansat in 1992 si s-a intitulat "La vulturul de mare cu pestele in gheare". De-a lungul carierei, Di­rectia 5 a de­venit una dintre favoritele publicului, avand 15 albume la activ si obtinand premii importante pentru performantele muzicale. Pentru acest nou trofeu, Jurnalul National il declara pe li­derul trupei, Marian Ionescu, "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.