Patronul unei brutarii din Austria, care si-a obligat angajatii sa plateasca pentru timpul petrecut la toaleta, a fost fortat sa renunte la aceasta practica, pentru a evita ca problema sa ajunga in fata Justitiei, relateaza site-ul News, citat

Patronul unei brutarii din Austria, care si-a obligat angajatii sa plateasca pentru timpul petrecut la toaleta, a fost fortat sa renunte la aceasta practica, pentru a evita ca problema sa ajunga in fata Justitiei, relateaza site-ul News, citat de Rompres.
Avarul patron contabiliza pe computer pauzele de toaleta ale subordonatilor si calcula valoarea acestor intervale, pentru a o scadea apoi din primele de vacanta, a precizat avocatul unui angajat care s-a decis sa-l dea pe patron in judecata.   
Sfatuit de consilierii sai juridici ca ar putea fi fortat sa plateasca despagubiri semnificative, proprietarul brutariei a renuntat la bizarul sistem, cu putin timp inainte ca procesul sa fie programat de instanta. Mai mult, el a acceptat sa plateasca angajatilor sumele taiate din prime.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.