Gigi Becali a rectionat imediat dupa declaratiile lui Hagi si a spus ca va incerca sa aduca toti jucatorii la o conferinta de presa pentru a dezvalui ce "cosmar" au trait in mandatul "Regelui". "E frustrarea lui, cand a vazut ce a reusit Piturca, iar
Gigi Becali a rectionat imediat dupa declaratiile lui Hagi si a spus ca va incerca sa aduca toti jucatorii la o conferinta de presa pentru a dezvalui ce "cosmar" au trait in mandatul "Regelui". "E frustrarea lui, cand a vazut ce a reusit Piturca, iar el nu, e disperat! A spus ca m-a ajutat toata viata. Poate ca eu l-am ajutat mai mult. Mi-a imprumutat in trecut 70.000 de dolari, i-am dat apoi teren care valoreaza acum sase milioane! E posibil ca in mintea lui chiar sa creada ce spune. A zis numai minciuni, aberatii, tampenii! O sa vorbesc cu jucatorii, o sa incerc sa fac o conferinta de presa cu ei, sa spuna ce cosmar au trait! Vorbeste de autoritate si respect; el le-a luat respectul jucatorilor cand ii jignea si le vorbea urat. M-a sunat si Adrian Ilie - stiti ca a vrut sa plece din cauza lui, iar acum el zice ca au avut o relatie extraordinara - si mi-a zis ca e periculos ce face Hagi! Eu cu Hagi nu mai eram prieten de prin anii '90, nici nu ma mai chema la evenimentele de familie, ii chema pe altii! Vorbeste de premeditare, Doamne fereste!", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.