Noul ministru al agriculturii, Dacian Ciolos, recurge la masuri extreme pentru a evita activarea clauzei de salvgardare pe agricultura. Conform termenului dat de Comisia Europeana, Romania mai are 23 de zile pentru a rezolva problemele din Agentia d
Noul ministru al agriculturii, Dacian Ciolos, recurge la masuri extreme pentru a evita activarea clauzei de salvgardare pe agricultura. Conform termenului dat de Comisia Europeana, Romania mai are 23 de zile pentru a rezolva problemele din Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA). Ciolos a apelat la ajutorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) pentru identificarea problemelor la Sistemul Integrat de Administrare si Control (IACS). „Stiu ca sunt probleme. E penibil ca angajatii sa stea si mai mult de zece minute pentru a salva un document. Am cerut STS ca, in colaborare cu firma Siveco, care realizeaza softurile, sa identifice problemele si sa le rezolve. Am cerut si sprijinul Agentiei de Cadastru pentru realizarea controlului in teren.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.