ENERGIE. Pretul energiei electrice furnizate populatiei ar putea creste de la 1 ianuarie 2008. Potrivit lui Nicolae Opris, vice­pre­se­dinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Ener­giei, f
ENERGIE. Pretul energiei electrice furnizate populatiei ar putea creste de la 1 ianuarie 2008. Potrivit lui Nicolae Opris, vice­pre­se­dinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Ener­giei, factorii ce ar putea duce la scumpire sunt cresterea preturilor la carbuni si gaze naturale, activi­tatile de transport si distributie a electri­citatii. Totusi, intrarea in exploatare a reactorului 2 de la Cernavoda ar putea mentine pretul sau chiar sa-l scada. Opris a precizat ca, in cazul majorarii, aceasta nu va depasi in 2008 nivelul inflatiei, estimata la 3,8%. (D.I.)   BCR - PROPRIUL TAU BANCHER! Banca Comerciala Romana (BCR) ofera un produs financiar complex - pachetul de cont curent, menit sa asigure o administrare mai eficienta a finantelor personale pentru clientii bancii. Pachetul de cont curent are la baza un cont curent in lei caruia i se adauga un card de debit cu facilitatea pentru descoperit de cont; este disponibil in conditiile in care clientul este eligibil pentru imprumut in conformitate cu poli­tica de credit a BCR. In plus, produsul ofera posibilitatea transferului automat in contul de economii in lei, servicii de Phone banking si e-banking (e-bcr), extras de cont si colectarea instructiunilor pentru plati electronice. Membrii familiei pot fi autorizati sa utilizeze contul si pot primi carduri de debit sau de credit suplimentare, fara costuri aditionale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.