Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a aprobat luni mai multe modificari ale structurii organizatorice a TVR, printre care desfiintarea Departamentului Comunicare si Relatii Internationale. Acesta va fi inlocuit cu u
Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a aprobat luni mai multe modificari ale structurii organizatorice a TVR, printre care desfiintarea Departamentului Comunicare si Relatii Internationale. Acesta va fi inlocuit cu un Birou de presa despre care nimeni din TVR nu stie nimic. Potrivit site-ului TVR, CA a aprobat desfiintarea Departamentului Comunicare si Relatii Internationale, aflat in subordinea presedintelui-director general, si posturile de director Departament Comunicare si Relatii Internationale, sef Serviciu Comunicare Interna, sef Serviciu Comunicare Externa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.