STEAUA - Generatia 1986 ia atitudine, situandu-se de partea lui Hagi
Capitanul echipei care in 1986 a cucerit Cupa Campionilor Europeni, Tudorel Stoica, este de partea lui Gica Hagi in razboiul acestuia cu Gigi Becali.   Conflictu
STEAUA - Generatia 1986 ia atitudine, situandu-se de partea lui Hagi
Capitanul echipei care in 1986 a cucerit Cupa Campionilor Europeni, Tudorel Stoica, este de partea lui Gica Hagi in razboiul acestuia cu Gigi Becali.   Conflictul dintre Gheorghe Hagi si Gigi Becali si-a derulat un nou episod la emisiunea Nasul de la B1TV. Inca afectat de modul in care a fost indepartat de pe banca tehnica a Stelei, "Regele" i-a adus luni seara noi acuze finului sau. Becali a replicat prompt a doua zi, acesta desfiintandu-l inca o data pe Hagi.   INTERVENTIE. Capitan al Stelei in anii a€™80, Tudorel Stoica considera ca Gigi Becali, prin afirmatiile sale, pune chiar si clubul intr-o lumina proasta: "Ma asteptam ca Becali sa vorbeasca despre lucruri profesionale. Sunt de partea lui Hagi, care cred ca a spus adevarul. Becali nu a procedat bine cu el, fiindca nu inseamna ca daca stii sa faci bani te pricepi si la echipa, si la lucruri tehnice. Gigi Becali l-a jignit pe Hagi si procedand astfel a jignit clubul si suporterii. In ritmul asta, astfel de lucruri o sa se propage, antrenorii o sa devina sclavii patronului si ai jucatorilor". Emeric Ienei a salutat interventia lui Hagi de la B1TV. "El a vorbit despre ce i s-a intamplat, nu a exagerat cu nimic. Nu negam ca Gigi Becali a facut multe pentru Steaua, dar atitudinea lui a dus in derizoriu meseria de antrenor. Apoi, nu sunt de acord sa dai detalii despre niste lucruri intime, la un moment dat mi-a fost si jena sa mai ascult. Becali trebuie sa stie ca nu banii fac valoarea, ci valoarea aduce banul", a spus Ienei. marius.mihalcea@jurnalul.ro   Gica Hagi "La Becali totul se rezuma la bani. Pentru el conteaza doar banii. El se gandeste numai la bani, la bani si iarasi la bani. Becali denigreaza tot ce inseamna glorie a Stelei: Hagi, Lacatus, Iordanescu, Piturca, Balint, Lita, Bölöni. El a spus despre mine ca pun rugina pe echipa? El e cel care face asta si care va duce Steaua de rapa! Gigi nu mai este finul meu. A stiut cum sa ma foloseasca si acum si inainte de a€™89. Il vede Dumnezeu, pe care il pomeneste atat de des", a spus Hagi luni seara la B1TV.   Gigi Becali "Numai o minte bolnava putea sa spuna asa ceva. Hagi este un rege vagabond. Are caracter zero. Vorbeste de bani? Mi-a imprumutat in trecut 70.000 de dolari si i-am dat apoi terenuri care valoreaza 6 milioane de dolari. Hagi e un ratat ca antrenor si de aia spune toate prostiile astea. Spune niste vorbe demne de un escroc international. O sa incep sa plang pentru ca Hagi nu-mi mai este nas!", a spus Gigi Becali, marti seara, la B1TV.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.