ROMANIA - FRANTA 0-0 - Presa din Hexagon ne lauda
Dupa 0-0 cu Franta, nationala de tineret a Romaniei ramane in carti pentru a merge la barajul de calificare la CE din 2009. Dupa patru meciuri, din care doua cu favorita grupei, echipa an
ROMANIA - FRANTA 0-0 - Presa din Hexagon ne lauda
Dupa 0-0 cu Franta, nationala de tineret a Romaniei ramane in carti pentru a merge la barajul de calificare la CE din 2009. Dupa patru meciuri, din care doua cu favorita grupei, echipa antrenata de Emil Sandoi a acumulat opt puncte, cu trei mai putin decat Franta, care are insa disputata o partida in plus. "Am fost constienti de valoarea adversarului si de faptul ca vom avea un meci greu. Jucatorii s-au achitat bine de sarcini si au dat dovada de daruire pana la sacrificiu. Am reusit sa nu pierdem in cele doua meciuri cu Franta, si cred ca asta este un lucru mare", a spus Sandoi.   Asteptare. Daca jucatorii si oficialii oaspetilor n-au vrut sa faca nici o declaratie dupa meci, presa franceza a laudat echipa noastra. "Pierzand doua puncte in Romania fara a marca, francezii au pierdut controlul destinului lor. Desi Franta este in fruntea grupei, acest rezultat plaseaza Romania in pozitie de forta. Va trebui sa ne bazam pe un pas fals al Romaniei pentru a incheia pe primul loc", a scris Le Figaro. In schimb, footbal.fr spune ca rezultatul este bun: "Franta a obtinut o remiza buna in fata Romaniei si chiar ar fi putut castiga daca lovitura de cap a lui Dia nu ar fi nimerit bara transversala. Deocamdata nu putem spune daca rezultatul este bun sau rau, rezultatele urmatoarelor meciuri ne vor lamuri".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.