Actiune. O banda care a adunat 250.000 de euro din furturi si talharii, anihilata de politie Zece indivizi deosebit de periculosi, intre care si temutul interlop Alexandru Ilie, zis "Sandu Geamanu", au fost retinuti de politistii bucuresteni ca urma
Actiune. O banda care a adunat 250.000 de euro din furturi si talharii, anihilata de politie Zece indivizi deosebit de periculosi, intre care si temutul interlop Alexandru Ilie, zis "Sandu Geamanu", au fost retinuti de politistii bucuresteni ca urmare a unei actiuni la care au luat parte zeci de luptatori ai trupelor speciale. In locuintele suspectilor s-au gasit o multime de sabii, bate si alte arme albe. Oamenii legii au intrat in alerta dupa ce, in cursul acestui an, au fost inregistrate mai multe talharii, spargeri de masini si furturi de autoturisme de lux, despre care existau indicii ca ar fi fost comise de aceleasi persoane. Judiciaristii au descoperit ca in spatele acestor fapte se afla o grupare din care fac parte infractori cu experienta, membrii ai mai multor clanuri tiganesti din localitalea ilfoveana Chitila. Unul dintre acestia este chiar "Sandu Geamanu", proaspat eliberat din penitenciar, unde a executat opt ani dintr-o pedeapsa de zece, primita in celebrul dosar "Portbagajul". Pe langa "Geamanu", in acelasi dosar a fost retinut si Alexandru Parvu, in varsta de 27 de ani, acuzat, printre altele, ca in iarna lui 2005 a jefuit-o pe Gilda Lazar, la momentul respectiv purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe. Politistii sustin ca prejudiciul produs de furturile si talhariile comise de banda lui "Sandu Geamanu" se ridica la numai putin de 250.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.