Belsug. Jucatorul lui Wolfsburg a ales restaurantul White Horse, unde a comandat ciorba de burta, muschi de vita si pastrav Si-a luat doua zile libere, a pus mana pe telefon si a sunat in tara. A raspuns tatal sau. Si-a anuntat parintii ca vine in R
Belsug. Jucatorul lui Wolfsburg a ales restaurantul White Horse, unde a comandat ciorba de burta, muschi de vita si pastrav Si-a luat doua zile libere, a pus mana pe telefon si a sunat in tara. A raspuns tatal sau. Si-a anuntat parintii ca vine in Romania, special pentru a lua masa cu ei. Vladut Munteanu a ajuns in Bucuresti sambata, zi pe care si-a petrecut-o alaturi de iubita lui, Andreea Oroz. A doua zi, au sosit si parintii lui, Valentina si Gogu Munteanu. Fotbalistul lui Vfl Wolfsburg si Andreea i-au invitat pe acestia la restaurantul White Horse. "L-am vazut de vreo trei ori de cand e plecat in Germania, si mereu pe teren neutru", a glumit tatal lui Vladut. Ciorba de burta, muschi de vita, pastrav si multe sucuri naturale. Asta a fost consumatia celor patru. Ba nu. "Andreea nu prea a mancat. Parca a gustat dintr-un desert", si-a amintit Munteanu senior. Daca el s-a intalnit rar cu fiul sau, mama, Valentina, care-i profesoara, a avut privilegiul de a sta mai bine de o luna in Germania. "S-a intors cand a inceput scoala. I-a placut foarte mult cum si-a aranjat Vladut noua locuinta", a divulgat tatal. Dupa masa, parintii fotbalistului s-au urcat in masina si dusi spre Bacau au fost. Nu inainte, insa, ca Valentina sa-i faca un cadou viitoarei nore: o basca din blanita adusa tocmai din Moldova. Luni dimineata si Vladut Munteanu a plecat, dar spre Wolfsburg. Joc de glezne Vladut Munteanu nu trece printr-o perioada tocmai buna la echipa sa. Desi este refacut dupa o accidentare, fotbalistul nu se mai regaseste in primul "11". "E normal. Cel care m-a inlocuit a dat goluri. Doar nu o sa-l scoata! Eu nu fac decat sa ma antrenez si astept sa mi se dea o sansa", a comentat situatia jucatorul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.