Cu totii stim ce mult conteaza sanatatea. Traim intr-un mediu stresant ce isi pune amprenta zi de zi asupra starii noastre. Tocmai de aceea este lesne de inteles cit de important este sa ne gasim timp si pentru noi.

De ce sa nu incepem prin a ne relaxa la un pahar de vin alaturi de cei dragi? Si sanatos si delicios, mai ales acum, pentru ca productia din anul 2007 este una cu totul speciala, vinul ne ajuta sa ne pastram buna dispozitie si, in acelasi timp, ofera corpului nostru o serie de elemente ce au rezultate pozitive asupra sanatatii.

Vinul rosu, binecunoscut pentru proprietatile sale, contine flavonoide cu efect antioxidant, ce neutralizeaza radicalii liberi despre care se stie ca imbatranesc organismul. Aceastea cresc imunitatea organismului, prelungesc viata celulelor cu 80%, stimuleaza miocardul, dilata vasele capilare si ajuta la prevenirea anginei pectorale si a formarii de cheaguri. Asa ca rezervati-va in fiecare zi momente in care sa va relaxati si sa savurati un pahar de vin bun de la Murfatlar din colectia de anul acesta .

Singura podgorie de langa mare face primul pas: vinurile din vinoteca Murfatlar sunt desavarsite cu licoarea bahica extraordinara din 2007. Si pentru ca noile vinuri meritau un nume pe masura, se regasesc acum in bogata colectie Zestrea.