Designerii devin extrem de generosi atunci cand vine vorba sa-si faca reclama cu ajutorul vedetelor. Acestia nu ezita sa afunde mana adanc in buzunar cand trebuie sa convinga o actrita cunoscuta sa se afiseze in public invesmantata intr-o creatie a
Designerii devin extrem de generosi atunci cand vine vorba sa-si faca reclama cu ajutorul vedetelor. Acestia nu ezita sa afunde mana adanc in buzunar cand trebuie sa convinga o actrita cunoscuta sa se afiseze in public invesmantata intr-o creatie a unei case de moda celebra. Pentru o singura aparitie, vedete precum Catherine Zeta Jones, Keira Knightley sau Katie Holmes incaseaza sume de peste 140.000 de euro. Una dintre cele mai rasfatate actrite din acest punct de vedere este Keira Knightley. Pentru a deveni "ambasador" Chanel, ea a primit peste 700.000 de euro in schimbul obligatiei de a purta la evenimente creatiile renumitei case de moda. De o afacere similara a avut parte si Catherine Zeta Jones, care a devenit, de curand, imaginea bijuteriei de lux Di Modolo. Proprietarii acesteia platesc chiar si 70.000 de euro pentru o simpla "plimbare" a diamantelor lor la gatul unei vedete de top.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.