Un localnic din comuna Corbita le-a adus la cunostinta zilele trecute inspectorilor de la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Vrancea printr-o scrisoare anonima ca pe fostul spatiu al CAP-ului din aceasta zona, si-a deschis ferma
Un localnic din comuna Corbita le-a adus la cunostinta zilele trecute inspectorilor de la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Vrancea printr-o scrisoare anonima ca pe fostul spatiu al CAP-ului din aceasta zona, si-a deschis ferma de porci un cetatean, care deseori pentru a intimida pe cei din sat foloseste arma din dotare. O alta durere a reclamantului este ca ferma nu corespunde normelor sanitare, iar porcii "produc un miros de nesuportat". "A facut ilegal o societate de crestere a porcilor in numar de 700 bucati, care produc un miros de nesuportat prin dejectiile lor, mortaciuni aruncate, muste, tantari care ne fac viata de nesuportat. Atunci cand i s-a atras atentia pentru a face dezinfectie, deratizare si respectarea normelor sanitare si de mediu, pe 5 august a tras cu pistolul in sat pentru a speria vecinii. Niciun organ local nu a luat nicio masura, nici primaria, nici politia. Lumea vorbeste ca ar fi interese la mijloc", precizeaza reclamantul in sesizarea inaintata OJPC. Acesta a tinut sa isi pastreze anonimatul "de frica sa nu fie impuscat". Inspectorul sef al OJPC Vrancea se declara nemultumit de faptul ca in ultimul timp institutia se confrunta cu o avalansa de reclamatii anonime, iar tot ce pot face inspectorii este sa le ataseze gramezii cu "reclamatii ciudate", intrucat legislatia in vigoare nu prevede verificarea reclamatiilor anonime.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.