Romania Under 21 joaca, astazi, un meci crucial pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de tineret din 2009. Adversar este nationala de tineret a Frantei, echipa care se afla, in acest moment, pe primul loc in grupa a 10-a prel
Romania Under 21 joaca, astazi, un meci crucial pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de tineret din 2009. Adversar este nationala de tineret a Frantei, echipa care se afla, in acest moment, pe primul loc in grupa a 10-a preliminara. “Cocoseii galici” au un avans de trei puncte. Ei au jucat pana acum patru meciuri, fata de trei, cate au la activ tricolorii. Ultima partida jucata de echipa antrenata de Sandoi a fost chiar impotriva Frantei, in deplasare. Romania a obtinut un rezultat de egalitate, 1-1, chiar daca fotbalistii din Hexagon au dominat de la primul pana la ultimul fluier. “Ne asteapta un meci deosebit de important. Intalnim favorita grupei, insa noi vom face tot posibilul pentru a obtine cele trei puncte puse in joc. Asta nu inseamna ca un rezultat de egalitate nu este bun.

I-am vazut pe baieti foarte concentrati si motivati. Ii simt conectati la importanta jocului. Ne dorim ca la acest meci sa vina cat mai multi suporteri, pentru ca avem nevoie de sustinerea lor”, a declarat Sandoi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.