Un taximetrist bucurestean de la firma "Taxi 2000" a gasit o modalitate originala de a-si suplimenta veniturile. Clientii care urca in masina sa pot fuma numai daca ii platesc o taxa de 5 lei. Ei sunt avertizati asupra acestei reguli printr-un autoc
Un taximetrist bucurestean de la firma "Taxi 2000" a gasit o modalitate originala de a-si suplimenta veniturile. Clientii care urca in masina sa pot fuma numai daca ii platesc o taxa de 5 lei. Ei sunt avertizati asupra acestei reguli printr-un autocolant lipit pe bordul autoturismului. Ideea soferului in cauza poate fi amuzanta pentru nefumatori, dar deranjanta pentru cei care au viciul tutunului, cu atat mai mult cu cat este ilegala. "Am pus acest autocolant pentru a-i descuraja pe cei care urcau in masina cu tigara aprinsa si a dat rezultate", a incercat sa se apere taximetristul. Scuza acestuia nu a impresionat, insa, conducerea firmei, care a decis sa-l penalizeze pentru ca percepea o taxa ilegala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.