Parlamentarul Radu Tarle, exclus din PD pentru ca nu a votat pentru motiunea de cenzura, sustine ca inainte de votul din Parlament s-au purtat negocieri PD - PSD pentru alcatuirea viitorului guvern si ca Vasile Blaga ar fi urmat sa fie premier. &bdq
Parlamentarul Radu Tarle, exclus din PD pentru ca nu a votat pentru motiunea de cenzura, sustine ca inainte de votul din Parlament s-au purtat negocieri PD - PSD pentru alcatuirea viitorului guvern si ca Vasile Blaga ar fi urmat sa fie premier. „S-au purtat negocieri la sange. Inainte de votarea motiunii, erau deja impartite portofoliile ministeriale. Nu puteam vota pentru un partid care vrea ca premier pe cineva care sa legalizeze prostitutia“, a declarat ieri Tarle, citat de NewsIn. „Cine vrea prostitutie, sa faca niste curse regulate de avion la Amsterdam“, a mai spus el. Senatorul de Bihor a mai spus ca democratii s-au compromis negociind cu PSD, cu atat mai mult, cu cat liderul partidului, Emil Boc, a declarat in numeroase randuri ca nu coopera niciodata cu social-democratii.
Radu Tarle este lector al Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti si presedinte al Fundatiei Rafa din Oradea. Potrivit arhivei cotidianului „Bihoreanul“, Tarle a fost propulsat cap de lista al Aliantei DA la alegerile din 2004 pentru potentialul electoral pe care il avea in raport c u adeptii cultelor neoprotestante. Potrivit sursei citate, liderii penticostali au negociat cu liderii Aliantei bazandu-se pe aducerea a 30.000 de voturi in judetul Bihor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.