Procurorii clujeni ai Directiei National Anticoruptie  au dispus ieri inceperea urmaririi penale impotriva fostului prefect de Cluj Alexandru Farcas si a lui Sorin Nas (foto), fost sef al FPS Cluj, ambii membri marcanti ai PNTCD Cluj in perioad
Procurorii clujeni ai Directiei National Anticoruptie au dispus ieri inceperea urmaririi penale impotriva fostului prefect de Cluj Alexandru Farcas si a lui Sorin Nas (foto), fost sef al FPS Cluj, ambii membri marcanti ai PNTCD Cluj in perioada 1996-2000, pentru abuz in serviciu in forma calificata si tulburarea bunului mers al unei institutii. Alaturi de cei doi este cercetat pentru aceleasi acuzatii si fostul sef al Agroindustriala Cluj, Cristian Istratescu.
Cei trei sunt acuzati ca au mijloc vanzarea in mod ilegal a 35 de hectare de teren, de la iesirea din Cluj-Napoca spre Oradea, aflate atunci in proprietatea statului si in administarea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj catre Polus Transilvania, patronata de controversatul om de afaceri Paszkany Zoltan Arpad. Tranzactia a intrat in atentia organelor de cercetare penala, iar fostul director al SC Agroindustriala S.A., Cristian Istratescu, a fost condamnat pentru fals in declaratii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.