Liderul liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Politic Central al partidului, ca PNL a decis sa nu faca nicio remaniere.
Tariceanu a precizat ca propunerea de remaniere a fost respinsa cu 16 voturi "imp
Liderul liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, dupa sedinta Biroului Politic Central al partidului, ca PNL a decis sa nu faca nicio remaniere.
Tariceanu a precizat ca propunerea de remaniere a fost respinsa cu 16 voturi "impotriva", 2 voturi "pentru" si 3 abtineri.
Presedintele PNL a refuzat sa spuna cui i-a apartinut propunerea.
Vicepresedintele PNL Crin Antonescu, sustinut de senatorul Norica Nicolai, a propus luni, in sedinta conducerii liberale, sa se discute despre remanierea Guvernului, insa ministrul Transporturilor Ludovic Orban a afirmat ca ar trebui stabilite niste criterii pentru evaluarea ministrilor, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea formatiunii liberale.
Vicepresedintele Ludovic Orban a precizat ca aceste criterii ar trebui sa se refere atat la performanta, cat si la notorietate.
Dupa ce Antonescu si Nicolai au lansat sageti la adresa unora dintre membrii Cabinetului, fara a face, insa, nominalizari, liderul PNL Calin Popescu Tariceanu i-a laudat pe ministrii Cristian Adomnitei si Tudor Chiuariu, ale caror nume au fost vehiculate in presa printre "remaniabili".
Intr-un interviu difuzat, ieri dimineata de RFI Romania seful Executivului a afirmat ca prin schimbarea ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remes, a facut remanierea guvernamentala.
"Intotdeauna opozitia va avea doua subiecte, doua teme pe care le foloseste ori de cate ori crede ca n-are alt subiect mai bun: demisia Guvernului sau remanierea Guvernului. Vreau sa le spun ca ii dezamagesc. Nu am in plan niciun fel de remaniere guvernamentala, pentru ca nu este o chestiune de ambitie, dar, cred ca oricare dintre ministrii Cabinetului, chiar daca sunt unii cu un avantaj al tineretii sau cu un dezavantaj poate vor spune altii, au demonstrat ca sunt oameni competenti, oameni dedicati, oameni care muncesc si care au realizari deosebite, asa incat nu as vedea motivele pentru care ei ar trebui sa fie schimbati din functie", a spus Tariceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.