Soacra liderului PSD Mircea Geoana, Margareta Costea, a ajuns, duminica seara, la Spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un accident rutier in lant, soldat cu ranirea altor sase pe
Soacra liderului PSD Mircea Geoana, Margareta Costea, a ajuns, duminica seara, la Spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicat intr-un accident rutier in lant, soldat cu ranirea altor sase persoane. Evenimentul s-a produs pe drumul european E 583, la 40 de kilometri de Iasi, dupa ce un Renault Megan in care se afla si soacra liderului PSD a intrat pe contrasens si a lovit un Matiz care circula regulamentar.
Ulterior, alte doua masini aflate in spatele Matizului s-au izbit intre ele. Margareta Costea a suferit o contuzie toraco-abdominala, fiind internata la sectia de Chirurgie, iar celelalte sase persoane au suferit fracturi si traumatisme toracice si abdominale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.