Duminica dupa-amiaza, Silviu Prigoana a mai avut o ocazie de a se intålni cu sosia lui, omul de afaceri Mauro di Pinto, la petrecerea organizata in cinstea implinirii a 55 de ani ai italianului. Prigoana a fost invitatul-surpriza, chemat de so
Duminica dupa-amiaza, Silviu Prigoana a mai avut o ocazie de a se intålni cu sosia lui, omul de afaceri Mauro di Pinto, la petrecerea organizata in cinstea implinirii a 55 de ani ai italianului. Prigoana a fost invitatul-surpriza, chemat de sotia lui Mauro, si a reusit sa-l lase masca pe Di Pinto, cånd si-a facut aparitia in restaurant cu Adriana la brat.

Silviu Prigoana i-a facut o adevarata surpriza sosiei sale, Mauro di Pinto, un om de afaceri italian stabilit in Romania, care-i seamana izbitor iubitului Adrianei Bahmuteanu. Planul invitatiei lui Prigoana a fost pus la cale de sotia lui Mauro, Dana, prin intermediul ziarului nostru, si a iesit ca la carte. Incantat de o noua intalnire cu “fratele sau geaman”, Prigoana a spus “da” din prima, declarandu-ne ca singurul motiv pentru care ar lipsi ar fi daca micul Maximus se va grabi sa vina pe lume mai curand. Cel de-al treilea mostenitor al averii lui Prigoana a avut insa rabdare si si-a lasat parintii sa se mai distreze putin la restaurant, inainte de distractia care o asteapta pe Adriana la maternitate. Viitorii parinti si-au facut aparitia dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, iar la intrarea in local, Mauro di Pinto a ramas mut de uimire, vazand ca Silviu Prigoana a venit sa-l felicite de ziua lui. “Eu aveam de gand sa-l invit pe Silviu la petrecere, dar stiam ca este in America. A fost o mare surpriza, organizata de sotia mea, si m-am bucurat mult ca am luat masa impreuna cu Silviu si Adriana!”, a marturisit Mauro di Pinto.

Prigoana i-a facut cadou whisky si trabucuri
Un mare amator de trabucuri fine, Silviu Prigoana si-a cadorisit sosia cu o cutie de tigari havaneze de cea mai buna calitate, la care a asortat o sticla de whisky. Mauro n-a stat prea mult pe ganduri si le-a si testat, fumand in tandem cu Prigoana, desigur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.