Ioan Sdrobis, managerul general al Jiului, a iesit ieri din nou la rampa, anuntand ca nu se mai prezinta la echipa pana nu i se mareste salariul. "Acum sunt acasa si aici voi ramane mult timp de acum incolo, daca patronul Jiului nu isi va schimba ati
Ioan Sdrobis, managerul general al Jiului, a iesit ieri din nou la rampa, anuntand ca nu se mai prezinta la echipa pana nu i se mareste salariul. "Acum sunt acasa si aici voi ramane mult timp de acum incolo, daca patronul Jiului nu isi va schimba atitudinea fata de mine. Voi reveni doar daca imi va mari salariul pentru ca m-am saturat sa fac naveta 600 de kilometri pe banii mei, iar patronul nu este recunoscator. Echipa este in grafic, neinvinsa in campionat, dar patronul are datorii financiare si morale fata de mine. I-am adus 28 de jucatori, am inceput sa facem ceva aici la Petrosani, bineinteles, si cu sprijinul lui, dar eu vreau sa-mi iau masuri de siguranta ca nu voi mai face munca voluntara asa cum am mai facut aici. Chiar ii dau un sfat, sa-l readuca la Jiul pe Gigi Boruga", a declarat ieri Sdrobis pentru Mediafax. "Asa echipa nu am mai avut demult. Atat antrenorii, cat si jucatorii s-au autodepasit, dar vreau sa fim respectati cu totii. Nu mai vreau sa trec prin ce am trecut acum sapte ani, cand am plecat de la Petrosani si altii au profitat de munca mea. Gata cu actele de caritate", si-a explicat Sdrobis solicitarea. In replica, patronul Alin Simota a precizat ca tehnicianul si-a luat toti banii in avans si ca, daca e nemultumit, poate sa ramana acasa. "Sdrobis si intreg staff-ul sau si-au incasat contractele in avans pe un sezon, iar tot ce i s-a promis, atat financiar, cat si logistic, a primit cu varf si indesat. Il astept pe Ioan Sdrobis la Petrosani sa muncim impreuna, sa facem din Jiul o echipa puternica. Daca nu vrea sa se intoarca, nici o problema, sa returneze banii pe lunile care au mai ramas pana la finalul contractului si sa fie sanatos", a spus Simota. Conform Mediafax, care citeaza surse din clubul minerilor, Sdrobis a incasat 20.000 de euro, avand prime de victorie ca si jucatorii, plus un procent din vanzarea acestora. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.