Furori. Albumul de debut al cantaretei germane de origine romano-nigeriana s-a vandut deja in 800.000 de exemplare Cu o mama tiganca romanca, un tata nigerian si un pasaport german, solista Ayo este considerata un adevarat fenomen in muzica internat
Furori. Albumul de debut al cantaretei germane de origine romano-nigeriana s-a vandut deja in 800.000 de exemplare Cu o mama tiganca romanca, un tata nigerian si un pasaport german, solista Ayo este considerata un adevarat fenomen in muzica internationala. Cantareata, in varsta de 26 de ani, a luat cu asalt topurile muzicale, albumul ei de debut, "Joyful", lansat in iunie anul trecut, vanzandu-se deja in peste 800.000 de exemplare. Albumul a fost scos pe piata de casa de discuri Polydor-Universal si mai mult de jumatate dintre exemplare s-au vandut numai in Franta. Ayo, pe numele ei adevarat Joy Ogunmakin, s-a nascut in Nigeria si a fost crescuta la Koln, in Germania. "Nu as putea sustine niciodata daca sunt o cantareata de soul sau folk, asa cum nu pot sa-mi precizez intr-un singur cuvant originea si identitatea etnica", explica Ayo genul muzical pe care il abordeaza. Bun universal Multinationala Ayo este comparata, ca stil muzical, cu celebrele cantarete Sade si Tracy Chapman. "Poate seman pe undeva cu cele doua mari soliste. Sunt magulita, dar as vrea ca lumea sa inteleaga ca muzica mea este o reflexie a persoanei mele. Este universala pentru ca si eu ma consider un om universal. In absolut tot ceea ce fac incerc sa fiu eu insumi. Nu mi-am propus niciodata si nu-mi doresc nici acum sa ajung un superstar pop. Vreau doar sa exprim, prin cantecele mele, ceea ce simt", a declarat solista. De la inceputul acestei luni, Ayo s-a mutat la New York, pentru a usura promovarea albumului ei in SUA, inainte locuind in Franta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.