Spectacolul "Revizorul" de Gogol, in regia lui Horatiu Malaele, a obtinut la cea de-a doua editie a Festivalului International de Teatru JoakimInterFest, patru premii importante din cele sase puse in joc: Premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul
Spectacolul "Revizorul" de Gogol, in regia lui Horatiu Malaele, a obtinut la cea de-a doua editie a Festivalului International de Teatru JoakimInterFest, patru premii importante din cele sase puse in joc: Premiul pentru cel mai bun spectacol, premiul pentru cea mai buna regie (Horatiu Malaele), Premiul pentru cel mai bun actor (George Mihaita in rolul Primarului) si Premiul publicului. Festivalul International JoakimInterFest este organizat de Teatrul "Joakim Vujic" din Kragujevac, Serbia. Juriul international a fost alcatuit din: Dragana Boskovic, teatrolog din Belgrad, Serbia, Chryssa Mantaka, scenograf, profesor doctor la Scoala de Arte frumoase din Salonic, Grecia, Ljuboslav Majera, regizor si profesor de actorie la Academia de Arte din Novi Sad si la Academia de Arte Dramatice din Banska Bistrica - Slovacia, Mircea Ghitulescu, critic de teatru si scriitor din Romania, si Ivan Klemenc, actor si profesor la Academia de Arte din Novi Sad - Serbia.
In JoakimInterFest au mai fost prezente: Teatrul National al Serbiei - Bania Luka, Serbia, Teatrul BITEF - Belgrad, Serbia, Teatrul "Joakim Vujic" - Kragujevac, Serbia, Teatrul pentru tineret - Moscova, Rusia, Teatrul Mosaic - Barcelona, Spania, Teatrul de Camera Slovac din Martin, Slovacia, Teatrul National Mostar, Bosnia si Hertegovina, Teatrul Hala de Beton din Belgrad, Serbia, Teatrul Nuck - Anton Panov din Strumica, Macedonia, Teatrul Dobrica Milutinovic din Stremska Mitrovica, Serbia, Teatrul National din Subotica, Serbia, si Teatrul "Al. Davila" - Pitesti, Romania. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.