O sa spun ca „...am vrut sa-l ajut sa fie ministru“, spune Ioan Avram Muresan atunci cand ii povesteste lui Gheorghe Ciorba cum o sa justifice el in fata Justitiei intalnirea cu ministrul, pe atunci, Remes. Si l-a ajutat sa nu mai fie mi
O sa spun ca „...am vrut sa-l ajut sa fie ministru“, spune Ioan Avram Muresan atunci cand ii povesteste lui Gheorghe Ciorba cum o sa justifice el in fata Justitiei intalnirea cu ministrul, pe atunci, Remes. Si l-a ajutat sa nu mai fie ministru niciodata. E, de fapt, Romania reala. Faptul ca Remes nu mai e ministru pentru ca apare intr-un film cu caltabosi in care actorul principal este Ioan Avram Muresan este un accident. Pana la el, nici un ministru nu a patit asta, desi cascavalul puterii s-a impartit in acelasi fel din 1989 incoace. E suficient sa citim ce a scris presa de-a lungul timpului despre afacerile particularilor cu statul pentru ca sa ne inchipuim ca in spatele lor, a „grupurilor de interese“ prietene, stateau alte episoade ale tuicii, caltabosilor si spagii. Spaga care a facut ca din niste oameni fara carte, fara caracter si fara nici o idee despre „business“ sa se nasca prosperii afaceristi de astazi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.