Doua autoturisme au fost avariate, in Bucuresti, duminica noapte, dupa ce membri ai clanului Pietroi s-au razbunat pe cei ai clanului Nica. Mai multe persoane inarmate cu bate, sabii si pistoale au descins in cartierul Titan, mai exact pe Bulevardul
Doua autoturisme au fost avariate, in Bucuresti, duminica noapte, dupa ce membri ai clanului Pietroi s-au razbunat pe cei ai clanului Nica. Mai multe persoane inarmate cu bate, sabii si pistoale au descins in cartierul Titan, mai exact pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la numarul 7.
Aici, fiindca nu au avut cu cine sa se bata, au tabarat asupra a doua BMW-uri, proprietatea membrilor clanului Nica, pe care le-au avariat serios. Mai mult, au incercat sa intre in casa peste persoanele cautate. Politistii Sectiei 23 au fost anuntati in jurul orei 23.00 ca mai multe persoane au vandalizat doua autoturisme si au tras cu pistolul in scara unui bloc.
Mai multe echipaje de politie s-au deplasat de urgenta la fata locului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.