Bucuresti
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului, in crestere fata de intervalul precedent, se va situa in jurul valorii de 18 grade - maxima si va fi de 3-5 grad
Bucuresti
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului, in crestere fata de intervalul precedent, se va situa in jurul valorii de 18 grade - maxima si va fi de 3-5 grade - minima.
In tara
Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor, astfel incat valorile termice maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, usor mai scazute in depresiuni. Cerul va fi variabil in estul tarii si mai mult senin in rest, iar dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata si izolat se va produce bruma. Vantul va mai prezenta unele intensificari in zona montana inalta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.