Dubla campioana olimpica la patinaj artistic, Katarina Witt, va efectua anul viitor un turneu de adio, inainte sa abandoneze definitiv acest sport, dupa o lunga cariera la profesionism, a anuntat patinatoarea, citata de cotidianul Freie Presse, infor
Dubla campioana olimpica la patinaj artistic, Katarina Witt, va efectua anul viitor un turneu de adio, inainte sa abandoneze definitiv acest sport, dupa o lunga cariera la profesionism, a anuntat patinatoarea, citata de cotidianul Freie Presse, informeaza AFP. ADIO. Dupa ce s-a retras pentru prima data din competitiile de amatori, Witt a revenit pe gheata pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Lillehammer din 1994. Ea si-a continuat apoi cariera la profesionisti, aparand in multe show-uri pe gheata, in emisiuni televizate si chiar si in unele spectacole. "Despartirea mea de gheata prinde contur si prietenii si fanii mei trebuie sa aiba ocazia de a fi alaturi de mine in aceste momente", a afirmat patinatoarea germana, cvadrupla campioana mondiala si sextupla campioana europeana, care va implini 42 de ani in luna decembrie. Patinatoarea a adaugat ca lunile care vor veni vor fi printre cele mai emotionante din cariera sa. Turneul de adio va trece prin orasul sau natal, Chemnitz, din fosta RDG, unde sportiva a facut primii pasi pe gheata, la varsta de cinci ani, la clubul SC Karl-Marx Stadt (n.r. Karl-Marx este vechea denumire a orasului Chemnitz)..


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.