Cercetatorii australieni au descoperit ca barbatii care fac sex mai rar produc sperma de o calitate mai proasta decat cei care fac sex zilnic, contrar unor pareri traditionale. Cercetatorii de la Clinica de fertilizare in vitro din Sydney cred ca ace
Cercetatorii australieni au descoperit ca barbatii care fac sex mai rar produc sperma de o calitate mai proasta decat cei care fac sex zilnic, contrar unor pareri traditionale. Cercetatorii de la Clinica de fertilizare in vitro din Sydney cred ca acest lucru se intampla pentru ca ADN-ul spermei este cu atat mai afectat cu cat aceasta ramane mai mult in organism. Acest lucru duce la scaderea fertilitatii masculine si contribuie la cresterea riscurilor de avort spontan in primele saptamani de sarcina. Specialistii mai cred ca descoperirea lor este foarte importanta pentru cuplurile care urmeaza tratamente de fertilizare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.