Stilul alunecos al unora dintre oficialii nostri a reusit sa-i revolte pe jucatori. Nici lupii tineri de la FRF nu vad cu ochi buni aceste schimbari bruste de directie, primul “amendat” fiind chiar seful LPF, Dumitru Dragomir. “Ma
Stilul alunecos al unora dintre oficialii nostri a reusit sa-i revolte pe jucatori. Nici lupii tineri de la FRF nu vad cu ochi buni aceste schimbari bruste de directie, primul “amendat” fiind chiar seful LPF, Dumitru Dragomir. “Ma bucur ca nu s-a adeverit pronosticul domnului Dragomir, care spunea ca nu avem nici o sansa cu Olanda. Nu suntem chiar 'fiii ploii>>, cum anticipa dansul”, a spus Florin Prunea, directorul Departamentului International al FRF. Acesta a reactionat dupa ce l-a vazut pe Dragomir cum ii lauda pe toti componentii lotului pregatit de Victor Piturca. Nu este mai putin adevarat ca presedintele LPF a anuntat cu doua zile inainte de meci ca vom castiga cu batavii la diferenta de un gol, fiind, practic, acoperit in declaratii, indiferent de rezultatul final. Nici excesul de amabilitate al lui Mircea Sandu nu a trecut netaxat de jucatori. Dupa meci, Nasul
i-a felicitat cu mare dragoste pe toti componentii lotului, invitandu-i la o cupa de sampanie in restaurantul hotelului. Acelasi presedinte este cel care le-a lasat fotbalistilor pasapoartele la usa dupa meciul cu Danemarca, atunci cand s-a ratat califica rea la Euro 2004. Nici politicienii nu se comporta diferit, fiind asteptata o avalansa de “alesi” la ultimul meci din grupa, cel cu Albania, din Ghencea.

Decarul tricolorilor este amuzat de toate laudele
Evolutiile foarte bune ale lui Adrian Mutu la echipa de club si calificarea alaturi de Nationala la primul turneu final dupa opt ani l-au determinat pe decarul tricolorilor sa ii intepe elegant pe cei care i-au deranjat in ultima vreme. „Am fost cea mai criticata generatie din toate timpurile. Si pe noi ne-au durut nereusitele noastre, dar unele critici ne-au ranit. Avem caractere puternice, dar suntem si noi oameni”, a declarat Mutu, la Fanatik Show.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.