Inconstienta. Viciul cantaretei de muzica populara este atat de puternic, incat nu-i pasa ca pierde sume mari de bani in cazinouri Maria Carneci, fosta vedeta a Antenei 1, este una dintre clientele fidele ale cazinourilor bucurestene, unde a fost ob
Inconstienta. Viciul cantaretei de muzica populara este atat de puternic, incat nu-i pasa ca pierde sume mari de bani in cazinouri Maria Carneci, fosta vedeta a Antenei 1, este una dintre clientele fidele ale cazinourilor bucurestene, unde a fost observata frecvent testandu-si norocul, activitate ce-i consuma nopti intregi care se lungesc, frecvent, pana dimineata. Cantareata de muzica populara este dispusa sa aloce sume importante, chiar o suta de milioane pe seara, spun apropiatii ei, pentru a-si sustine viciul. Maria Carneci este o impatimita a ruletei, dar si a jocului de black-jack, neobosind niciodata sa pluseze. Unul dintre cei care pare nemultumit de acest obicei al vedetei este chiar Romica, sotul ei, care petrece, la randu-i, mult timp in cazinouri, desi el nu este atins de patima jocului. Obisnuitii cazinoului de la Casa Vernescu, care l-au vazut pe acolo si pe Horia Moculescu, alaturi de alte figuri de pe scena publica autohtona, spun ca sotul Mariei Carneci isi asteapta sotia sa finalizeze partidele, sa le reia si apoi "sa mai incerce o data". O indeamna sa fie rezonabila, o tempereaza, ii sugereaza ca este suficient pentru o singura zi, dupa care, in momentul in care cantareata considera ca a incercat destul, o conduce acasa. Surse apropiate celor doi spun ca, desi ii intelege pasiunea, sotul i-a pus in vedere cantaretei sa-si mai rareasca vizitele la cazinou, macar de dragul lui, daca nu de teama ca acest costisitor obicei le-ar putea ruina familia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.