Nimeni n-ar fi crezut ca, la varsta si la experienta sa, Zina Dumitrescu ar mai putea avea emotii la o lansare. Si, totusi, mama Zina a fost de-a dreptul coplesita si i-a tremurat vocea la un eveniment de maxima importanta pentru ea: creatoarea si-a
Nimeni n-ar fi crezut ca, la varsta si la experienta sa, Zina Dumitrescu ar mai putea avea emotii la o lansare. Si, totusi, mama Zina a fost de-a dreptul coplesita si i-a tremurat vocea la un eveniment de maxima importanta pentru ea: creatoarea si-a deschis luni seara chiar in centru Capitalei showroom-ul "Azzara by Zina".

La deschiderea oficiala au venit cativa dintre cei mai buni prieteni si colaboratori, dar si foarte multi reprezentanti ai presei. De altfel, manechinele abia daca au avut loc sa treaca printre camerele de luat vederi si aparatele de fotografiat.

Cele doua camere in care s-a desfasurat parada au devenit neincapatoare pentru numarul mare al invitatilor. Iar Zina a plans de fericire chiar inainte de a da startul defilarii.

Punctul de maxima atractie l-a constituit prezentarea unui fragment al noii sale colectii, "Emeral Dream", o avanpremiera a colectiei pe care designerul o va prezenta la sfarsitul lunii noiembrie la "Bucharest Fashion Week".

Nota dominanta a colectiei cu puternice influente retro a fost data de culoarea verde smarald, nuanta preferata a Zinei Dumitrescu. Vedeta "Emeral Dream" a fost Monica Columbeanu, care a prezentat o rochie superba, insa prea decoltata, sanii fiindu-i prabusiti, iar pe oase putand sa faci anatomie.

O alta surpriza a constituit includerea la categoria modele a Iuliei Albu, sotia creatorului Mihai Albu (cel care a realizat incaltamintea pentru colectia Zinei).

Clientele vor gasi la showroom nu numai haine potrivite, ci si consiliere de specialitate si vor putea sa vada cum arata tinutele pe care intentioneaza sa le achizitioneze, purtate de un model profesionist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.