Dupa victoria contra Olandei, nationala lui Victor Piturca tinteste in aceasta seara obtinerea celor trei puncte impotriva mediocrei reprezentative a micutului ducat.       Desi, in ciuda succesului nesperat din Be
Dupa victoria contra Olandei, nationala lui Victor Piturca tinteste in aceasta seara obtinerea celor trei puncte impotriva mediocrei reprezentative a micutului ducat.       Desi, in ciuda succesului nesperat din Belarus, luxemburghezii nu pot emite prea multe pretentii, selectionerul si-a indemnat elevii la prudenta pentru a evita o surpriza neplacuta.     MODIFICARI. Din cauza absentelor, dar si a calitatii scazute a adversarului, Victor Piturca va opera cateva schimbari in formula cu care va aborda partida din aceasta seara. Florentin Petre, Margaritescu, Dica si Daniel Niculae vor fi titularizati in locul lui Nicolita, Codrea, Mutu, suspendati, si Marica, autor al unei prestatii neconvingatoare contra Olandei.     Cotidianul luxemburghez Le Quotidien a scris ieri ca echipa nationala pregatita de Guy Hellers va incerca sa fie arbitrul luptei pentru calificare. "Romania isi poate viza biletele pentru Euro 2008 in cazul unei victorii combinate cu o contraperformanta a Bulgariei in Albania. Federatia din Luxemburg asteapta un numar mare de spectatori curiosi la meci, mai ales dupa victoria istorica in fata Belarusului. Apoi, diaspora romaneasca din zona este si ea interesata de meci, la stadion putand veni chiar si 2.000 de romani dornici de o intalnire cu istoria. Luxemburg va incerca sa-si asume rolul de arbitru al luptei pentru calificare. Greu", a scris sursa citata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.