"Dog in love"a€¦

Ne enerveaza ziaristii bulgari care il ataca pe Mutu in toate felurile. Baieti, nu mai fiti asa de suparati ca aveti cefele late! Asta va va ajuta sa stati mai relaxati la televizor, cu capul pe perna, si sa urma
"Dog in love"a€¦

Ne enerveaza ziaristii bulgari care il ataca pe Mutu in toate felurile. Baieti, nu mai fiti asa de suparati ca aveti cefele late! Asta va va ajuta sa stati mai relaxati la televizor, cu capul pe perna, si sa urmariti Romania la Campionatul European din 2008! "Ne scoate" din sarite lucrarile de pe Soseaua Colentina. "Dupe" ce ca semnalizarea este foarte proasta, muncitorii nici nu se mai inghesuie sa termine ce au inceput in urma cu sase luni. Lasati buruienile sa creasca pe santierul abandonat, acolo de unde au fost scoase sinele vechi de tramvai!Ne enerveaza ca vremea se strica spre sfarsitul saptamanii, adica atunci cand are nevoie tot omul de putina relaxare la iarba verde, pe final de sezon.Ne enerveaza ca nu mai apare odata rezultatul expertizei in cazul Elodia!Nu ne-a mai enervate de foarte mult timp cuplul Bahmuteanu-Prigoana. Si stiti de ce, pentru ca domnul este plecat in State, acum cand fosta si viitoarea nevasta ii sta sa nasca. Oare cand vor repara cei de la Luxten santurile ramase in asfalt dupa ce au lucrat ei acum mii de ani? Daca doriti adrese, sunati-ne la redactie, domnilor directori, sa va ajutam in munca!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.