Gruparea interlopului din dosarul "Portbagajul" era cautata pentru furturi de masini.

Politistii de la mai multe servicii din Capitala au descins ieri dimineata in forta in 18 locuinte din sectorul 4 si le-au perchezitionat. Au retinut
Gruparea interlopului din dosarul "Portbagajul" era cautata pentru furturi de masini.

Politistii de la mai multe servicii din Capitala au descins ieri dimineata in forta in 18 locuinte din sectorul 4 si le-au perchezitionat. Au retinut 10 persoane, printre care si pe cunoscutul membru al lumii interlope bucurestene, Alexandru Ilie, zis "Sandu Geamanu", cunoscut mai ales din celebul dosar "Portbagajul", unde a fost cercetat alaturi de Ahmet Metin si Mihai Bucurenciu.

Politistii spun ca gruparea pe care au vizitat-o ieri la domiciliu incepuse sa actioneze in forta in mai multe zone ale Bucurestiului si era cautata pentru mai multe tilharii, furturi, inclusiv de masini, prejudiciul calculat de la inceputul anului fiind de peste 250 de mii de euro. Din grupare mai face parte si Dumitru Pirvu, cel care, in anul 2005, a tilharit-o pe Gilda Lazar, fost purtator de cuvint la Ministerul Afacerilor Externe (MAE), si care a fost prins si incarcerat la inceputul lunii octombrie a acestui an. De la Gilda Lazar, Pirvu a furat aproximativ 23 de milioane de lei vechi, carduri, telefoane mobile si alte bunuri personale.

Politistii mai spun ca, in urma actiunii de ieri au fost confiscate sute de bite, rangi, sabii si cutite. Au fost date in urmarire opt persoane, pentru tilharie si furt sau complicitate la aceste infractiuni.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.