Cazul ieseanului care si-a violat fetele si a incercat sa-si batjocoreasca o nepoata a intrat si in atentia inspectorilor de la Directia pentru Protectia Copilului. Sotii Darzu risca sa-si piarda si baiatul minor in varsta de 14 ani. Asta dupa ce la
Cazul ieseanului care si-a violat fetele si a incercat sa-si batjocoreasca o nepoata a intrat si in atentia inspectorilor de la Directia pentru Protectia Copilului. Sotii Darzu risca sa-si piarda si baiatul minor in varsta de 14 ani. Asta dupa ce la urechile autoritatilor au ajuns mai multe semnale potrivit carora copilul ar fi fost batut si obligat sa munceasca. "Pentru inceput cazul va intra sub monitorizarea asistentului comunitar din localitatea Gorban. Pentru o perioada, situatia baiatului va fi atent monitorizata, iar in cazul in care lucrurile nu merg bine, acesta va fi luat de noi", ne-a declarat Eliza Chirica, purtatorul de cuvant al Directiei.
Constantin Darzu a intrat in atentia autoritatilor la sfarsitul saptamanii trecute, atunci cand nepoata acestuia l-a acuzat de viol. Ulterior, dupa testul de paternitate, a iesit la iveala ca fetita era facuta in urma violului comis de Darzu impotriva uneia dintre fiicele sale. Barbatul a fost arestat de judecatori si trimis pentru 29 de zile in spatele gratiilor. >n urma anchetelor s-a descoperit ca una dintre fiicele brutei ar fi fost agresata si de catre fratii care ar fi trebuit sa o apere. Autoritatile au extins cercetarile pentru a se stabili cu exactitate intreaga activitate infractionala din sanul familiei Darzu.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.