Confort. "Clientii" sunt cazati in boxe cu aer conditionat, mocheta si patuturi, iar meniul include hrana rece si gatita Pentru a fi siguri ca atunci cand lipsesc de acasa, animalul lor de companie nu le va duce prea mult dorul, romanii cu dare de m
Confort. "Clientii" sunt cazati in boxe cu aer conditionat, mocheta si patuturi, iar meniul include hrana rece si gatita Pentru a fi siguri ca atunci cand lipsesc de acasa, animalul lor de companie nu le va duce prea mult dorul, romanii cu dare de mana apeleaza la serviciile unor firme specializate. Ei isi lasa catelul, pisica, porcusorul de Guineea, hamsterul, ba chiar si iguana la pensiunile pentru animale. De fapt, avand in vedere conditiile oferite, se poate spune ca acestea sunt adevarate hoteluri de cinci stele, cu regim all-inclusive. Cum dragostea pentru animalele favorite este mare, proprietarii nu se uita la bani atunci cand se pune problema despre confortul acestora. La pensiunile amenajate la curte, o zi de cazare pentru un caine costa peste 40 de lei. In functie de optiunile stapanului, animalul va beneficia de program de joaca, plimbari, periaj zilnic si dresaj. Cazarea se face in boxe (in regim single sau duble) dotate cu sistem de incalzire, mocheta, patut si jucarii. Animalele primesc hrana uscata, cat si gatita, dar si asistenta medical-veterinara. Pentru feline, gazduirea de o zi se ridica la peste 30 de lei, iar pentru hamsteri, la 12 lei. In apartamentele dotate la cel mai inalt standard, pretul pentru caini ajunge la 70 de lei. Contra unui tarif de 1 euro pe kilometru, se asigura si transportul animalului pana la pensiune.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.