Nationala feminina a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala de la Aarhus (Danemarca), reusind sa invinga cu scorul de 28-17 (13-5) reprezentativa Suediei, in primul meci din grupa B. Antrenorul Gheorghe Tadici a inceput meciul cu Talid
   Nationala feminina a debutat cu dreptul la Cupa Mondiala de la Aarhus (Danemarca), reusind sa invinga cu scorul de 28-17 (13-5) reprezentativa Suediei, in primul meci din grupa B. Antrenorul Gheorghe Tadici a inceput meciul cu Talida Tolnai in poarta, iar aceasta a avut o evolutie sigura, dovedind ca reprezinta o solutie pentru echipa nationala. Cum diferenta de clasa dintre cele doua formatii era evidenta, tehnicienii nostri si-au permis sa ruleze intregul lot, odihnind titularele in vederea meciurilor care vor urma. Golurile Romaniei au fost marcate de Elisei (4), Meirosu (3), Bradeanu (3), Maier (3), Galca (foto 3), Neagu (2), Gogarla (2), Nechita (2), Lecusanu (2), Manea (2), Luca (1) si Vadineanu (1). Putinii spectatori prezenti in sala au fost martorii unui scene mai putin obisnuite la un asemenea nivel. Jocul a fost oprit dupa doar doua minute de la inceperea sa, oficialii de la masa cerandu-le suedezelor sa-si schimbe tricourile, care semanau cu cele ale jucatoarelor noastre. Partida a fost intrerupta aproape zece minute si, cum scandinavele nu aveau echipament de rezerva, acestea au fost nevoite sa imbrace veste de culoare rosie. Astazi, de la ora 15:00, fetele lui Tadici joaca impotriva Frantei, iar maine, de la 19:00, vor intalni Norvegia.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.