Reduceri. Amatorii de chilipiruri isi pot innoi garderoba la preturi cu pana la 90% mai mici decat in sezonul estival Chiar daca temperaturile au scazut considerabil, hainele din colectia de vara sunt in aceste zile la mare cautare. Magazinele au in
Reduceri. Amatorii de chilipiruri isi pot innoi garderoba la preturi cu pana la 90% mai mici decat in sezonul estival Chiar daca temperaturile au scazut considerabil, hainele din colectia de vara sunt in aceste zile la mare cautare. Magazinele au intrat pe ultima suta de metri in sezonul de solduri, iar articolele de vestimentatie au preturi cu pana la 90% mai mici, comparativ cu cele initiale. Asa se face ca un tricou care costa 40 de lei poate fi achizitionat acum la numai 4 lei. "Vanzarile au mers foarte bine, dovada ca si rafturile aproape ca s-au golit. Nu mai avem o gama foarte variata de produse, dar la unele modele punem la dispozitia clientilor articole de imbracaminte pentru toate masurile", ne-a spus Ana Oprea, vanzatoare la un magazin din Capitala. Doamnele si domnisoarele care vor sa isi completeze garderoba cu tinute mai lejere, trebuie sa stie ca pretul unei rochii variaza intre 10 si 30 de lei, iar a unei fuste nu depaseste 20 de lei. Pe langa confectii, in aceste zile, magazinele practica preturi reduse si la incaltaminte, la produse de marochinarie sau la aparate de climatizare. Ultima zi de vanzare a marfurilor in regim de soldare este 31 octombrie, iar urmatoarea perioada de reduceri va avea loc abia intre 15 ianuarie si 15 aprilie pentru articolele din colectia de toamna - iarna.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.