Garmin lanseaza GPS pentru telefoane mobile

Garmin a lansat un software unic care transforma smart-phone-urile cu GPS integrat in dispozitive de navigare high-end. Garmin Mobile XT este un software destinat telefoanelor mobile care con
Garmin lanseaza GPS pentru telefoane mobile

Garmin a lansat un software unic care transforma smart-phone-urile cu GPS integrat in dispozitive de navigare high-end. Garmin Mobile XT este un software destinat telefoanelor mobile care conecteaza direct GPS-ul integrat cu software-ul Garmin astfel incat utilizatorii au ocazia sa navigheze oriunde in Europa sau America de Nord. Spre deosebire de alte aplicatii pentru telefoane mobile, Garmin Mobile XT ofera harti preincarcate si include acces la continut dinamic precum alerte de trafic in timp real si previziuni meteo, fara a fi necesara plata unei sume lunare. Garmin Mobile XT este preincarcat pe un card microSD (cu convertoare de card miniSD si standard SD) care include software-ul de navigare Garmin pentru Marea Britanie si Irlanda, Europa sau Statele Unite ale Americii si Canada. Odata ce acest card este introdus intr-un smartphone compatibil GPS, aplicatia Garmin Mobile XT va porni automat. Utilizatorii sunt intampinati cu intrebarile intuitive Garmin "Incotro?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.