Vedete. Mai sunt cateva luni bune pana la debutul bataliilor electorale de anul viitor si deja lista "sexoaselor" care se bat pentru suprematie in politica creste de la o zi la alta Creatoarea de moda a declarat ieri, conform Newsin, ca va candida p
Vedete. Mai sunt cateva luni bune pana la debutul bataliilor electorale de anul viitor si deja lista "sexoaselor" care se bat pentru suprematie in politica creste de la o zi la alta Creatoarea de moda a declarat ieri, conform Newsin, ca va candida pentru fotoliul de primar al Iasiului, intrucat este dezamagita de politica si de interesul scazut pentru cetateni ale actualului primar PSD, Gheorghe Nichita. "Cu siguranta voi candida. Iasiul e condus in acest moment de un grup de oameni de afaceri strans legat de actualul primar, grup care controleaza totul in Iasi. Iesenii se simt cum se simteau bacauanii pe vremea primarului Sechelariu. Cu siguranta am sanse reale sa-l inving pe domnul Nichita", a declarat Schrotter. Cu doar doua zile inainte, sambata, o alta frumoasa, Elena Basescu, a anuntat oficial ca va candida pentru Camera Deputatilor, pe listele PD, unde este membru in conducerea organizatiei de tineret. "Voi candida pentru un loc in Camera Deputatilor din partea Organizatiei de Tineret PD din Bucuresti. Pana la alegerile parlamentare din Romania, voi sustine femeile din PD care candideaza pe locuri eligibile pentru Parlamentul European", a spus top-modelul cu sange prezidential. Si Elena Udrea a anuntat recent ca va candida anul viitor, si tot la Camera Deputatilor, pe listele aceluiasi PD. Oana Zavoranu, alias "Querida", e aproape sigura de un fotoliu de deputat, pentru ca insusi presedintele PRM, C.V. Tudor, a anuntat public ca o va pune pe loc eligibil, anul viitor. Ana Maria Prodan e, la randul ei, dorita in PIN, cererea fiindu-i adresata de vicepresedintele Lavinia Sandru, si ar putea candida chiar si pentru Senat, ea fiind ceva mai coapta, ca varsta, decat alte frumoase. Gurile rele spun ca si superba Simona Sensual s-ar fi laudat, in unele cercuri, ca va prinde un loc pe listele de deputati ale PD, al carui membru e, sustinuta fiind de Silvian Ionescu. O alta mare frumusete care se va arunca in focul luptei, la europarlamentare, e liberala Ramona Manescu, cea care detine un fizic de veritabila Miss. Marea intrebare care ar mai ramane, in acest caz: care partid va da lovitura si va iesi la inaintare cu Andreea Marin, in conditiile in care aceasta a anuntat de mai mult timp ca a primit oferte pentru o candidatura la Cotroceni, iar anul viitor "Surprize-surprize" va fi doar o amintire?


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.