Fratele presedintelui PIN Cozmin Gusa, Ioan, in varsta de 55 de ani, a suferit, ieri dimineata, un grav accident de munca la Combinatul de sarma Mechel din Campia Turzii, unde lucreaza ca electrician. Incidentul s-a produs in jurul orei 10.00, cand
Fratele presedintelui PIN Cozmin Gusa, Ioan, in varsta de 55 de ani, a suferit, ieri dimineata, un grav accident de munca la Combinatul de sarma Mechel din Campia Turzii, unde lucreaza ca electrician. Incidentul s-a produs in jurul orei 10.00, cand Ioan Gusa monta scurtcircuitele unui transformator aflat sub tensiune de 6.000 volti. In acel moment s-a declansat un arc electric care a provocat aprinderea hainelor. In urma accidentului, barbatul a suferit arsuri de gradul I si II pe 70% din suprafata corpului. Victima a fost transportata la Spitalul Municipal din Campia Turzii, apoi la Spitalul de Urgenta din Cluj, dupa care a ajuns cu un echipaj SMURD la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Casatorit, Ioan Gusa are o vechime in munca de electrician de 38 de ani, numai la Combinatul de sarma muncind 16.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.