Colectie. In parcarea stadionului "Dan Paltinisanu" pot fi admirate cele mai cunoscute marci de automobile din lume Masini frumoase, majoritatea luxoase, cu precadere de culoare neagra. Cu mici exceptii, fotbalistii echipei Poli Timisoara conduc aut
Colectie. In parcarea stadionului "Dan Paltinisanu" pot fi admirate cele mai cunoscute marci de automobile din lume Masini frumoase, majoritatea luxoase, cu precadere de culoare neagra. Cu mici exceptii, fotbalistii echipei Poli Timisoara conduc autoturisme scumpe, care fura ochii trecatorilor. Vedetele "showroomului" din parcarea de la stadion sunt ale lui Marian Aliuta (un Mercedes negru, clasa S, cotat la aproximativ 100.000 de euro) si Gueye Mansour (un Dodge Charger, cu numere straine, cam 50.000 de euro). Gabriel Canu si-a cumparat recent un BMW seria 3 Coupe (40.000 de euro), iar Artiom Karamian, un WV Touareg (60.000 de euro). Gigel Bucur are un BMW X5, la fel ca al antrenorului Dusan Uhrin Jr. (a tehnicianului e, insa, masina de serviciu), automobile estimate la aproximativ 40.000 de euro bucata. John Mckain (masina cu care circula, uneori, si celalalt John, Shroj) are un VW Golf. Capitanii echipei, Dan Alexa si Ionel Ganea, au si ei automobile pe masura. Primul, un X5 (40.000 de euro), aflat, insa, momentan in service, perioada in care mijlocasul foloseste vechiul sau Opel Astra de culoare verzuie (20.000 de euro). "Ganezul" poseda doua frumuseti cu care circula pe traseul Dumbravita - stadion si retur, si anume un Porsche Cayenne (70.000 de euro) si un Porsche Carrera (50.000 de euro). Rezerva Andrei Cristea are un Renault albastru (15.000 de euro), cu numere de Bacau, masina care nu pare a fi una recent cumparata. O masina deosebita din parcarea "polista" e cea a lui Agunbiade Abiodun, un Audi A6, cu numere de Dolj (40.000 de euro).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.