La PRO TV, la stiri, s-a difuzat intr-o seara un material despre limuzinele de lux.

Am aflat cit costa o limuzina d-asta la mina a doua, in citi ani se poate amortiza investitia, cit de greu se misca prin Bucuresti, pe stradutele mici, cu trafic de cosmar, cit costa sa inchiriezi asa ceva, daca, pe linga bar si nu mai stiu ce, o limuzina de lux are inauntru si masina de spalat si tot felul de alte informatii de genul asta. Ce mi s-a parut ciudat a fost insa ca, la materialul cu pricina, au participat nu mai putin de doi corespondenti. Mai exact, Andreea Esca i-a dat legatura sa ne zica de limuzine, mai intii, Amaliei Enache, apoi, lui Rares si nu mai stiu cum. Nu prea am inteles de ce. Oare fiindca era vorba de lux a facut si PRO TV-ul risipa de resurse? Pai, in cazul asta, n-ar fi trebuit s-o faca lata de-adevaratelea? Sa fi trimis, dom'le, tot departamentul de stiri sa transmita de linga cite-o limuzina si sa-l fi chemat si pe Stefan Banica jr. sa cinte in deschiderea materialului cu pricina…

Mare discutie in emisiunea-pamflet „Rai, da’ buni" de pe Antena 2, aia pe care-o prezinta Ileana Pescariu si Mihai Morar.

Tema? „Oana Zavoranu e hotarita: «Nu-l vreau pe Botezatu!»". Cum adica in ce sens nu-l vrea pe Botezatu? Nu vrea - desi n-a intrebat-o nimeni daca vrea sau nu! - ca el sa-i imbrace papusa Oana, care va fi produsa dupa chipul si asemanarea ei si lansata pe piata cit de curind. Prin telefon - de data asta intrebat fiind de Pescariu si de Morar - Botezatu replica: „Normal ca nu ma vrea, eu fac rochii pentru doamne, nu pentru papusi". Si tot el, putin mai tirziu: „Oana Zavoranu se-mbraca ca pe DN1". Bai, nene, ce probleme au si oamenii astia din showbiz… Miine, poimiine o sa iasa Oana si o sa mai faca si alte anunturi legate de moda: „As vrea sa ii previn pe domnii Jean Paul Gaultier si Karl Lagerfeld ca n-ar fi o idee buna sa se ofere vreodata sa-l imbrace pe motanul meu, Marty, fiindca n-o sa accept. Multumesc!".