O adolescenta de 15 ani, eleva in clasa a IX-a la Liceul Agricol din Sibiu, si-a pierdut viata, ieri, intoxicata cu monoxid de carbon provenit de la boilerul instalat in baia casei unde locuia in chirie. Elena Georgeta Patru, originara dintr-un sat
O adolescenta de 15 ani, eleva in clasa a IX-a la Liceul Agricol din Sibiu, si-a pierdut viata, ieri, intoxicata cu monoxid de carbon provenit de la boilerul instalat in baia casei unde locuia in chirie. Elena Georgeta Patru, originara dintr-un sat din judetul Valcea, se mutase in Sibiu din 15 septembrie pentru a studia si impartea locuinta cu sora sa si cu alti doi verisori, cu varste cuprinse intre 19 si 22 de ani. Acestia au avut, insa, o soarta mai buna decat mezina, iar acum sunt la Reanimare, in stare stabila. Nenorocirea a fost cauzata de faptul ca tinerii au pornit boilerul, duminica seara, pentru a face cate o baie, iar peste noapte instalatia a pierdut gaze. Tanara decedata era sefa clasei la Liceul Agricol din Sibiu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.