Sambata seara, politistii timiseni au fost anuntati ca pe D.N. 6, sub un pod, un localnic a gasit un cadavru transat. Grupa operativa s-a deplasat de urgenta la fata locului si a avut parte de o imagine socanta. Intr-un covor se afla infasurat trunc
Sambata seara, politistii timiseni au fost anuntati ca pe D.N. 6, sub un pod, un localnic a gasit un cadavru transat. Grupa operativa s-a deplasat de urgenta la fata locului si a avut parte de o imagine socanta. Intr-un covor se afla infasurat trunchiul decapitat al unui barbat, fara maini si picioare. Era semiingropat, semn ca ucigasul a fost deranjat de prezenta cuiva in momentul in care incerca sa ascunda victima. Criminalistii au periat toata zona din apropierea cadavrului in cautarea unor probe. Lipsa urmelor de sange i-au condus pe anchetatori la ideea ca omul a fost omorat si transat in alta parte. Cercetarile au continuat toata noaptea, iar spre dimineata, politistii insotiti de procuror au gasit si celelalte parti ale corpului, la aproximativ 20 de metri de locul primei descoperiri, sub un alt pod din apropiere. In mai multe pungi de plastic METRO, se aflau organele, capul, bratele si picioarele victimei. Politistii au refacut trupul din bucatile pe care le-au scos din pungi. Potrivit anchetatorilor, victima nu este un localnic.

Sectionat cu cutitul si cu o toporisca
Pana acum, nu exista niciun indiciu care sa-i conduca pe anchetatori spre cel care a savarsit aceasta oribila crima.
Potrivit anchetatorilor, criminalul sau criminalii si-au transat victima cu sange rece, folosind un cutit si o toporisca, dupa care a incercat sa-si ascunda fapta prin ingroparea cadavrului, pe bucati, sub podurile de la periferia Caransebesului. Instrumentele crimei, care, dupa cum apreciaza expertii criminalisti, s-ar fi produs cu doua saptamani inainte, au fost depistate in aceeasi zona.

Victima nu a fost inca identificata
Ipoteza ca victima ar fi un om al strazii nu a putut fi luata in considerare, pentru ca hainele si manichiura sunt bine intretinute.
Din primele cercetari, se pare ca victima este un barbat de 25-35 de ani, corpolenta atletica, inalt de 1,85 - 1,90 metri, greutate 80-90 de kilograme, fata ovala, ochii caprui, par lung de 4-5 centimetri, fara semne particulare. Politistii au prelevat amprentele cadavrului si au verificat baza de date AFIS. Nici un rezultat. Semn ca barbatul nu a fost niciodata in conflict cu oamenii legii. Intre timp, anchetatorii asteapta rezultatul autopsiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.