Ieri a fost o zi furtunoasa in TVR, la prima ora fiind data ca aproape sigura informatia ca directorul de la Stiri, Rodica Culcer, va fi scos din joc prin modificari de ordin organizatoric la nivelul institutiei. In urma acestor schimbari preconizat
Ieri a fost o zi furtunoasa in TVR, la prima ora fiind data ca aproape sigura informatia ca directorul de la Stiri, Rodica Culcer, va fi scos din joc prin modificari de ordin organizatoric la nivelul institutiei. In urma acestor schimbari preconizate a avea loc, unele departamente ar fi fost comasate, ceea ce ar fi permis numirea altui director care sa supervizeze Stirile TVR. Numai ca Rodica Culcer reuseste, din nou, sa scape, dupa ce fusese la un pas de demitere la inceputul anului, dupa celebrul si jenantul interviu cu Traian Basescu, in care se facuse pres la picioarele acestuia. Probabil ca, la fel cum s-a intamplat in februarie-martie, la TVR au sunat in draci telefoane de sus, asa ca, in final, presedintele Alexandru Sassu a anuntat ca, intr-adevar, vor exista modificari in structura departamentului Stiri, dar ca Rodica ramane sefa. Tot ieri, Comisiile parlamentare au decis, cu 14 voturi "pentru", sa sesizeze birourile permanente ale celor doua camere ale legislativului cu privire la faptul ca DNA a pierdut o proba dintr-un dosar, inregistrarea ajunsa de la DNA la TVR, sesizare ce va ajunge apoi la comisiile juridice.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.